banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Penta Teknoloji Lexar ile Yeni Bir İş Birliğine İmza Attı

Penta Teknoloji, bellek çözümleri alanında dünyanın en büyük üreticilerinden olan Lexar ile yeni bir iş ortaklığı gerçekleştirerek ürün yelpazesini genişletti.

Teknoloji 01.02.2024, 12:00 01.02.2024, 11:42 Melike Kaya Bayram
279
Penta Teknoloji Lexar ile Yeni Bir İş Birliğine İmza Attı

Global Yatırım Holding bağlı kuruluşu ve dünyanın en büyük kruvaziyer liman işletmecisi Global Ports Holding’in (GPH) portföyünde bulunan Bahamalar’daki Nassau Kruvaziyer Limanı dünyanın en büyük kruvaziyer gemisine ev sahipliği yaptı. Titanik’ten 5 kat büyük ve Paris’in simge yapısı Eyfel Kulesi’nden daha uzun olan dünyanın en büyük kruvaziyer gemisi Icon of the Seas’in (Denizlerin İkonu) 18 Ocak’ta Nassau Kruvaziyer Limanı’nı ziyaret etti.

‘Nassau’da başardıklarımızdan gurur duyuyoruz’

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Nassau Kruvaziyer Limanı’nın 300 milyon dolarlık yatırım ile yenilendiğini hatırlatan Global Yatırım Holding ve Global Ports Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman, “Dünyanın en büyük transit limanı olan Nassau Kruvaziyer Limanı’nda dünyanın en büyük kruvaziyer gemisini ağırlamış olmaktan son derece mutluyuz. Kendi alanında dünyanın iki en büyüğü bir araya gelmiş oldu. Nassau Kruvaziyer Limanı'nda başardıklarımızdan gurur duyuyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@