banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Şekerlisoy Topluluğu’ndan Yılın İlk Çeyreğinde 40 Milyon TL Yatırım

Sağlık, gayrimenkul, turizm, girişim olmak üzere dört ana grup ile faaliyet gösteren Şekerlisoy Topluluğu girişim grubu şirketlerine yeni bir tanesini ekledi.

Endüstri Yatırım 11.02.2022, 11:30 11.02.2022, 11:27 Melike Kaya Bayram
218
Şekerlisoy Topluluğu’ndan Yılın İlk Çeyreğinde 40 Milyon TL Yatırım

Live Yourself ile Fonskiyonel Tıp ve OTC pazarına giriş yapan Şekerlisoy Topluluğu, markanın büyüme stratejilerini desteklemek üzere 10 milyon değerleme hisse alımı gerçekleştirdi. Topluluk hedefleri doğrultusunda 2024’e kadar toplamda 40 milyon TL’lik yatırım yapmayı planlıyor.

Fonksiyonel sağlığın öncü markası olmak üzere yola çıkan Live Yourself’i bünyelerine katmalarına ilişkin konuşan Şekerlisoy Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Onur Şekerlisoy şunları söyledi, “Öncelikle bu değerlemenin şirketimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda bizi beraber olmak istediğimiz oyuncular arasına taşıyacağından şüphemiz yok.  Live Yourself fonksiyonel gıda ve yüksek potansiyelli besin takviyesi ile OTC pazarında öne çıkan bir marka. Marka 2020’de doğmasına rağmen markanın kurcusu Vildan Akay ve Türkiye’de besin takviyesi sektörünün öncü isimlerinden Uzm. Ecz. Levent Gökgünneç çalışmaları önemli bir noktaya gelmiş. Biz de bu güzel çalışmanın güzel yerlere gelmesi konusunda bir iş ortaklığına soyunduk. Bu doğrultuda hedefimiz 2024 yılına kadar toplamda 40 milyon TL’lik bir yatırım sağlamak. Bu yatırım sayesinde özellikle yurt dışından ithal edilen OTC ürünlerine yerli ve kalitesi ile ön plana çıkan alternatif sunmak. Sağlıkta kişiye özel hücresel beslenme yaklaşımı ile kişiye özel besin takviyeleri üretilmesini hedeflerken kısa vadede ilk amacımız 2023 yılında Live Yourself Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni sağlıklı yaşam meraklıları ile buluşturmak. Topluluk olarak hedefimiz ise 2025 yılında bütünsel sağlığın öncü markası haline gelmek” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@