banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Bozüyük Fabrikasında Yenilikçi Adımlar

60 yıldır yatak sektörünün öncülüğünü sürdüren İDAŞ, yenilikçi ürünleri ve modern robot teknolojisini kullanarak sektördeki liderliğini korumaya devam ediyor.

Güncel 16.02.2024, 12:30 Melike Kaya Bayram
228
Bozüyük Fabrikasında Yenilikçi Adımlar

Teknolojiyi üretim süreçlerine entegre eden İDAŞ, insan kaynağı politikasını da değiştirerek eğitim ve mentorluk programlarına odaklanmaya devam ediyor. Bu yaklaşımla yeni çalışanların ekibe daha hızlı bir şekilde katılmasını sağlarken, teknolojinin getirdiği avantajları da maksimum düzeyde değerlendiriyor. İDAŞ, insan kaynağı politikasında da değişime giderek eğitim ve mentorluk programlarına odaklanıyor. Bu yaklaşımın üretim üssü Bozüyük fabrikasında üretim kapasitesini yüzde 27 oranında artırdığını belirten İDAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Bozkurt Şişman, şirketin Ar-Ge çalışmalarına yıllık cironun yaklaşık yüzde 23'ünü harcadıklarını söylüyor.

2024 Proje Projeksiyonlarında Ürün Gamı ve Satış Stratejileri

İDAŞ, yıllık cirosunun yaklaşık yüzde 23'ünü Ar-Ge çalışmalarına harcarken, bu çalışmaların yüzde 45'ini yeni ürünlere dönüştürüyor. Yatak ürünleri, şirket için en çok talep gören ürünlerden biri. Dolayısıyla bu alandaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor ve satış hacmini artırmayı hedefliyor.

Satış açısından birçok ülkede aktif olan İDAŞ, distribütör ağıyla tam 12 ülkede faaliyet gösteriyor. Yakın gelecekte de Türki Cumhuriyetleri ve Arap ülkelerindeki varlığını artırmayı hedefliyor. Avrupa ve Amerika pazarlarında da varlık göstermek için planlar yaptıklarını belirten İDAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Bozkurt Şişman, şu anda bu pazarlara uyum sağlama sürecinde olduklarını söylüyor.

Pandemi Döneminde E-Ticaret Odaklı Stratejiler

Pandemi döneminde, e-ticaretin öneminin artmasıyla birlikte İDAŞ da bu alanda kendini ispat etmiş büyük ölçekli firmalarla iş birlikleri gerçekleştiriyor. Dünya genelinde etkili olan ekonomik krizi fırsata çevirmek için yatırımlarına devam edeceklerini söyleyen İDAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Şişman, “Şirketimiz kalite ve üretim alanlarında fayda sağlayacak her yatırıma odaklanarak, marka olarak yenilikçi ve güçlü bir konumda kalmayı hedefliyor” diyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@