banner174

banner170

banner171

banner157

Geliştirdiğimiz enstrüman teknolojisini MCA Word’de paylaşacağız

Firma olarak saha ölçüm enstrümantasyonunda inovatif bir vizyona sahip olduklarını hatırlatan Krohne Türkiye Pazarlama ve İletişim Müdürü Can Merter, bu vizyonla geliştirilen Krohne enstrüman teknolojisini MCA World’de müşteriyle paylaşmaya hazırlandıklarını belirtiyor.

Proses Çözümleri 02.05.2024, 15:05 03.05.2024, 11:58 Serkan KIRAÇ
423
Geliştirdiğimiz enstrüman teknolojisini MCA Word’de paylaşacağız

Can Bey, 8-10 Mayıs tarihinde ikincisi gerçekleşecek MCA World Fuarı’nda hangi sektör ve proseslere ulaşmayı hedefliyorsunuz?
Dünyanın en önde gelen saha enstrümanı üreticilerinden olan KROHNE; üretim teknolojisinde, güncel taleplerin karşılanması amacıyla, gelecekte oluşacak zorlayıcı talepleri de öngörerek sürekli gelişimi hedeflemiş öncü bir firmadır. KROHNE Türkiye olarak bizler, saha ölçüm enstrümantasyonunda gerçekleştirdiğimiz inovatif vizyonumuzu ve bu vizyon çerçevesinde geliştirdiğimiz enstrüman teknolojisini müşterilerimizle paylaşmayı hedefleyen bir çok etkinlik gerçekleştirmekteyiz. Mayıs ayında katılacağımız “MCA World” bu önemli etkinklerin başında gelmektedir.  Etkinlik süresince yoğunlaşacağımız ana başlık “inovatif proses enstrümantasyon teknolojileri” olacaktır.

Diğer yandan ilan ettiğimiz üzere MCA fuarına yine, küresel çapta partnerimiz olan SAMSON firması ile birlikte katılacağız. Bu kapsamda MCA fuarında KROHNE ve SAMSON firmalarının ortaklaşa geliştirdikleri akıllı ölçüm vanası FOCUS ON’U da sergileme olanağımız olacak. Alanında tek ve rakipsiz bir ürün olan FOCUS ON uzun çalışmaların sonunda geliştirilmiş inovatif bir ürün olarak, proses otomasyonunun ölçüm, yönetim ve aksiyon işlevlerinin tamamını tek bir cihaz üzerinde gerçekleştiren eşişiz bir çözüm şeklinde ilgilerinin karşısında olacaktır. Fuar kapsamında endüstriyel çevrelerin bu konudaki tüm sorularını yanıtlamayı planlamaktayız.

MCA Fuarının sempozyum bölümde de, FOCUS-ON VoF’tan davetlimiz olarak gelecek olan Juan KEUZENKAMP’ın anlatımıyla; SAMSON ve KROHNE firmalarının işbirliğiyle geliştirdikleri ve alanında rakipsiz bir ürün olan Akıllı Ölçüm Vanası FOCUS-ON’a ilişkin ayrıntıları açıklayan bir sunum gerçekleştireceğiz.

Bir diğer etkinlik sunumumuz ise, KROHNE MESSTECHNİK’ten etkinliğe katılacak olan Ad GELDERBLOOM’un gerçekştireceği ve tam dolu olmayan hatlara yönelik KROHNE çözümlerini ayrıntılarıyla aktaracağı bir sunum olacaktır.

Açıkçası her iki konunun da katılımcılardan yoğun ilgi göreceği görüşündeyiz.

Son olarak fuarda hangi demo ve aktivitelerinizle yer alacaksınız?
Fuar alanında öncelikle Türkiye lansmanını yapacağımız akıllı ölçüm vanası FOCUS-ON’un demosunu sergileyeceğiz. Buna ek olarak sıvı akışkanların transferilerinin sağlandığı boru hatlarındaki en büyük kabus olan hapsolmuş hava içeriğine yönelik geliştirdiğimiz Coriolis Kütlesel Akışölçer çözümlerimize ilişkin ziyaretçilerin hava içeriğini dahi kendilerinin ayarlayabileceği bir demomuz olacak. Benzer şekilde tam dolu olmayan hatlar için özel olarak geliştirdiğimiz elektromanyetik akışölçerleri de canlı olarak gösteren bir demomuz da standımızda bulunacak. Bunlara ek olarak endüstriyel seviye ölçüm konusunda da kafalardaki pek çok soru işaretini ortandan kaldıracak demolar da sergilemeyi planlıyoruz. Standımızda sergileyeceğimiz demolar elbette bunlarla sınırlı değil. Dilerseniz geri kalanları da ziyaretçilerimiz için sürpriz olarak bırakalım.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@