banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Sparta Systems firması Honeywell ailesine katıldı

Sparta Systems firmasının Honeywell ailesine katıldığını sizlere bildirmekten mutluluk duyuyoruz. Sparta ile birlikte yaşam bilimleri endüstrisi için oldukça önemli olan entegre bir üretim eko sistemi oluşturuyoruz.

Proses Çözümleri 01.07.2021, 08:06 Serkan KIRAÇ
196
Sparta Systems firması Honeywell ailesine katıldı

Honeywell Türkiye Kıdemli Satış Yöneticisi Sinan Erdem

Sparta Systems, 42'si dünyanın en büyük ilaç firması ve 33’ü dünyanın en büyük tıbbi cihaz üreticisi olmak üzere 400'den fazla müşteriye hizmet veriyor. Yaşam bilimleri endüstrisi için yeni nesil bir SaaS (Software as a Service/ Hizmet Olarak Yazılım) platformu dahil olmak üzere önde gelen bir kurumsal kalite yönetimi sistemi (Quality Management System /QMS) sağlıyor. Sparta’nın Honeywell'in endüstriyel otomasyon, dijital dönüşüm çözümleri ve kurumsal performans yönetimi yazılımlarındaki liderliğini daha da güçlendireceğini düşünüyoruz.

Honeywell, yaşam bilimleri ve ilaç endüstrileri için QMSteklifleri de dahil olmak üzere yeni, entegre çözümler sunmak için Honeywell Forge ve Sparta'nın uzmanlığından yararlanacak. Müşterilerimiz daha iyi kaliteye ulaşmak için gelişmiş dijital QMS çözümlerimizden yararlanarak; yeni tedaviler, daha hızlı pazara sunma süreleri, daha iyi hasta sonuçları ve etkili yasal uyumluluk gibi sonuçlar elde edecekler.

ÜRETİM SÜREÇLERİNİ İYİLEŞTİRECEK
Sparta'nın TrackWise Digital ve QualityWise.ai çözümü, Honeywell'in kurumsal performans yönetimi yazılımı Honeywell Forge'a önemli bir katkı sağlayacak ve yaşam bilimleri üreticileri için kalite ve üretim verileri arasındaki bağlantıyı daha da geliştirecek. Bütünleşik çözümlerimiz, ürün kalitesini, hasta güvenliğini ve tedarik zinciri sürekliliğini sağlarken, müşterilerimizin üretim ve kalite verilerinden kritik içgörüler elde etmelerini kolaylaştırarak üretim süreçlerini iyileştirmelerini sağlayacak.

Honeywell, yapay zeka ve makine öğrenimi yetenekleri ekleyerek TrackWise Dijital QMS’i geliştirmeye devam edecek. Honeywell ayrıca, üretim anormalliklerini tespit etmek ve kalite sorunlarını neredeyse gerçek zamanlı olarak belirlemek için kalite ve operasyonel veriler arasında IoT tabanlı bağlantılar kuracak. Bu sürekli yenilikler, müşterilerimizin kaliteyi ön planda tutarak hasta güvenliğini ve yasal uyumluluklarını arttırmasına yardımcı olacak.

YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER SUNUYOR
Honeywell olarak 30 yılı aşkın süredir dünyanın önde gelen ilaç üreticilerine ve biyomedikal firmalarına, ilaç geliştirme, klinik üretim ve ticari üretim süreçlerinde otomasyon teknolojileri, sistemleri, hizmetleri ve süreç kontrolünde uzman mühendislerimiz ile tek noktadan yenilikçi çözümler sunuyoruz.

Optimum performansı sürekli olarak yeniden tanımlamak için Honeywell Forge çatısı altında;çalışanlar, proses ve varlıklar arasında iletişimi sağlıyoruz. Hem sürekli (continous) hem de kesikli-parti (batch) üretimin tutarlılığı ve sürekli gözlemi için gelişmiş otomasyon ve proses kontrol çözümlerini, yasal uyumluluğu basitleştiren ve koruyan veri yakalama ve veri kayıt çözümlerini ve kalite ve tekrarlanabilirliği sağlayarak denetlenebilirliği sürdüren, üretimi optimize etmeye ve pazara sunma süresini hızlandırmaya yardımcı olan teknolojileri sunuyoruz.

FAST TRACK AUTOMATION
21 CFR bölüm 11 uyumluluğu dahil olmak üzere validasyon için; otomatik sistem değişikliği yönetimi ve istisna raporlama ile birlikte elektronik batch raporlama (EBR) gibi çözümler sunuyoruz. Operasyonları kağıttan dijitale taşıyarak tam izlenebilirlik sağlıyor, hataları ortadan kaldırıyor, maliyetleri düşürüyor ve uyumluluk konusunda güveninizi arttırıyoruz. Fast Track Automation çözümümüz ile, müşterilerimizin hayati aşıları ve tıbbi tedavileri geliştirmesine ve üretimini hızlandırmasına yardımcı oluyoruz.

Experion Batch ile ISA S88 prosedür modelinin bütün seviyelerini tek bir kontrolcü ile oluşturup, işleyebiliyoruz. Bu çözümümüz aynı zamanda oldukça esnek,kullanıcılar sistemi kapatmadan reçeteleri, ekipmanları ve hatta donanımı hızla değiştirebiliyorlar.

Sparta Systems çözümleri ise portföyümüz için ideal bir tamamlayıcı. Sparta'nın yetenekleri başlangıçta yaşam bilimlerindeki girişimimiz için yeteneklerimizi genişletmemize yardımcı olacak olsa da, Honeywell'in küresel ayak izinden ve uzmanlığından yararlanarak Sparta'nın diğer pazarlara hizmet etme kabiliyetlerini hızla genişletmeyi planlıyoruz. Sparta'nın lider QMS platformunu Honeywell'in mevcut proses otomasyonu ve yazılım çözümleriyle birleştirdiğimizde; müşterilerimizin büyümelerini hızlandıracak, katma değerli faaliyetlere daha fazla odaklanmalarını sağlayacak kapsamlı bir çözüm oluşturuyoruz. Sparta ve Honeywell arasındaki sinerjinin yaşam bilimleri ve ilaç sektörlerindeki büyüme fırsatlarına katkısına güçlü bir şekilde inanıyoruz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@