banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

E-Ticaret Ürün Paketlemesinde Türkiye’de Bir İlk

Kolijet, ürün ambalajına ihtiyaç duyan herkesin ihtiyacını ertesi gün ayağına getiriyor.

Güncel 18.09.2023, 11:30 18.09.2023, 10:09 Melike Kaya Bayram
8
E-Ticaret Ürün Paketlemesinde Türkiye’de Bir İlk

Kolijet platformu, küçük tüketicinin ambalaj bulma derdine son veriyor. Tek tıkla koli ve ambalaj ürünleri siparişi verilmesini sağlayan Kolijet, verilen siparişi ertesi gün adrese teslim ediyor.

Bir Haskutu markası olan Kolijet’in ürün yelpazesinde; özel baskılı kutular, koliler, e-ticaret kargo kutuları, kargo kutuları, kapaklı kargo kutuları, e-ticaret kolileri, zigzag kırpık kağıt bulunuyor. Kolijet platformu, istenilen sayıda ve boyutta koli ve ambalaj siparişi vermenize imkan sağlıyor.

SİPARİŞİNİZ ERTESİ GÜN KARGODA

Kolijet’in Kurucusu ve Haskutu Genel Müdürü Mehmet Haskaraman; “Kolijet.com ile istediğiniz koli ölçüsünü sisteme giriyorsunuz ve adet sınırlaması olmaksızın koli siparişi verebiliyorsunuz. Ölçüleri siz belirliyorsunuz; biz ertesi gün siparişinizi talebinizi kargoya veriyoruz. Bu uygulama Türkiye'de bir ilk.”dedi

ALT LİMİT ZORUNLULUĞU YOK

Kolijet.com’un küçük işletmelere hitap ettiğini belirten Haskaraman:

“Büyük e-ticaret firmaları ambalaj ihtiyacını toptan şekilde büyük fabrikalardan tedarik edebiliyor ama küçük işletmelerin Kolijet gibi bir platforma ihtiyacı var. Kolijet ile bu noktada Türkiye'de bir ilk yaptık. Alt limit zorunluluğu olmaksızın ihtiyacınız olan koli ölçüsünü sisteme giriyorsunuz ve siparişini verebiliyorsunuz. Ölçüleri ve özel baskılı olup olmayacağını siz belirliyorsunuz. Biz ertesi gün bu talebinizi kargoya veriyoruz.”dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@