banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Fintech Girişimi Piapiri’ye Birinci Yaşında Altın Pusula Ödülü

ÜNLÜ & Co tarafından geçtiğimiz yıl Ekim ayında hayata geçirilen fintech girişimi Piapiri, birinci yaşını Altın Pusula ödülüyle taçlandırdı.

Güncel 24.10.2023, 10:30 Melike Kaya Bayram
8
Fintech Girişimi Piapiri’ye Birinci Yaşında Altın Pusula Ödülü

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından düzenlenen 21. Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri 18 Ekim akşamı gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Halkla ilişkiler alanında Türkiye'nin en prestijli ödülü sayılan ve iletişim sektörünün en başarılı proje ve markalarının ödüllendirildiği törende, geçtiğimiz yıl ÜNLÜ & Co tarafından hayata geçirilen fintech girişimi Piapiri, Finansal Hizmetler ve Yatırımcı İlişkileri kategorisinde ödüle layık görüldü. ÜNLÜ & Co’nun dijitalleşme ve tabana yayılma stratejisi çerçevesinde geliştirdiği Piapiri, birinci yıl dönümünü kazandığı bu önemli ödül ile taçlandırdı.

“İnsan kaynağımızdan aldığımız güç ile önemli katkılar sunuyoruz”

Ödülle ilgili değerlendirmede bulunan ÜNLÜ & Co İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim & Pazarlama Yönetici Direktörü Elif Özer, “Alanında Türkiye’nin en prestijli ödüllerden biri olan Altın Pusula Ödül Töreni’nde, bizim için son derece değerli olan Fintech girişimimiz Piapiri ile Finansal Hizmetler ve Yatırımcı İlişkileri kategorisinde ödül kazandığımız için çok mutluyuz. Yetkin insan kaynağımızdan aldığımız güç ile Türkiye’de finans piyasalarının gelişmesi yönünde önemli katkılar sunuyoruz. 30 yıla yaklaşan tecrübemiz ve sektördeki öncü konumumuz ile hayata geçirdiğimiz fintech girişimimiz Piapiri’yi yatırımcılarımıza sunduğumuz günden bu yana geçen 1 yıllık süreçte, yürüttüğümüz iletişim çalışmalarıyla yatırımcıları Piapiri’yle en etkin şekilde buluşturmaya gayret ettik.  Gerek kullanıcılarımıza fayda sağlamak adına Piapiri’ye eklediğimiz özellikler, gerek doğru mecrada doğru mesajı verme yönündeki çalışmalarımızın meyvesini Altın Pusula ile almış olmak, bizim için bir gurur kaynağı. Bu vesile ile bu başarının mimarı olan tüm çalışma arkadaşlarıma, paydaşlarımıza ve bizi her zaman destekleyen yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Superapp” haline getirmeyi hedefliyoruz”

Piapiri’nin henüz 1 yaşını doldurmuş, yeni bir girişim olmasına rağmen bu prestijli ödüle layık görülmesinin önemine dikkat çeken ÜNLÜ Menkul Genel Müdürü Gamze Akgüney, “1 yıl önce lansmanını yaptığımız fintech girişimimiz Piapiri’yi dijitalleşme ve tabana yayılma stratejimiz çerçevesinde hayata geçirdik. Piapiri ile hedefimiz yatırımcılar için kullanımı kolay, kişiselleştirilebilen, kullanıcı deneyimini önceliklendiren ve yatırımcıları donanımlı hale getiren bir platform yaratmak oldu. Piapiri’nin hayata geçmesini takip eden süreçte de hem kendi vizyonumuz, hem de müşterilerimizden aldığımız geri bildirimler doğrultusunda geliştirmeler yapmaya devam ettik ve ediyoruz. Piapiri’de öncelikli amacımız Türkiye sermaye piyasalarındaki yatırım ürünlerini eksiksiz sunacak bir yapı haline getirmek; bir adım sonrasında ise sadece yatırım ürünlerini değil, tüm finansal çözüm ve ürünleri barındıracak finansal “superapp” haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu ödülün alınmasında emeği geçen ve ulaşmak istediğimiz yatırımcılarımızla temas noktalarını zenginleştiren çalışma arkadaşlarımı kutluyorum.” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@