banner143

banner170

banner171

banner26

Çözümlerini enerjinin kıymetini bilen mühendislerle buluşturacak

MCA World 2024 Fuarı’nda düşük enerji ve karbon değerine sahip ürünleriyle yer alacak olan Cezeri Akışkan Teknolojileri Kurucusu Ferhat Öztaşkın fuarda, enerjinin kıymetini bilen ve nasıl daha kaliteli, hızlı kontrol kabiliyetine sahip olabileceğini araştıran mühendislerle tanışıp onları çözümleriyle buluşturmayı amaçladıklarını vurguluyor.

Proses Çözümleri 30.04.2024, 10:05 30.04.2024, 10:10 Serkan KIRAÇ
376
Çözümlerini enerjinin kıymetini bilen mühendislerle buluşturacak

Cezeri Akışkan Teknolojileri ikinci kez, daha geniş bir sergi alanıyla ve daha geniş bir ürün gamıyla MCA World Fuarı’nda yerini aldı. Tüm dünyada emisyon değerlerini sıfıra indirmek isteyen işletmelerde yatırımlar hız kesmeden sürerken Cezeri Akışkan Teknolojileri’de akışkanı yöneten teknolojilerde düşük enerji ve karbon emisyon değerine sahip ürünleri ile bu çalışmalara destek olmayı sürdürüyor. Fuarda yer alacak firma çözümler için Ferhat Öztaşkın sorularımızı yanıtladı.

Ferhat Bey  MCA World Fuarı’nda bu yıl hangi sektör ve proseslere ulaşmayı hedefliyorsunuz?

MCA fuarında hedeflediğimiz tek şey enerjinin kıymetini bilen ve nasıl daha kaliteli ve hızlı kontrol kabiliyetine sahip olabilirim düşüncelerini kendine dert edinen mühendisler ile tanışıp çözümlerimizi anlatmak.

Standınızda hangi ürün ve çözümlerinizle ziyaretçilerinizi karşılayacaksınız?
Uzun yıllardır sunduğumuz çözümlerin artık hızlı bir şekilde kabul görmesi bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Dolayısıyla yine düşük enerji ve karbon emisyon  değerine sahip ürünlerimizi ön plana çıkartacağız ki bunların başında Sliding Gate Kontrol Vanası gelmektedir

Son olarak fuarda hangi demo ve aktivitelerinizle yer alacaksınız?
Çalışan Sliding Gate Kontrol Vanası modüllerimizi fuarda sergilemeyi planlıyoruz.  

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@