banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Farklı tipte vana teknolojileri ve montaj türleri ile AVA Proses MCA World Fuarı'nda...

Türkiye’nin lokomotif sektörlerinin önde gelen firmalarıyla çalışmalarını yürüttüklerini söyleyen Ava Proses Satış Mühendisi Ömer Yetkiner MCA World Fuarı’nda farklı tipte vana teknolojilerini ve montaj çeşitleriyle ziyaretçilerini ağırlayacaklarını belirtti.

Proses Çözümleri 29.04.2024, 07:05 28.04.2024, 23:49 Serkan KIRAÇ
368
Farklı tipte vana teknolojileri ve montaj türleri ile AVA Proses MCA World Fuarı'nda...

Ömer Bey, 8-10 Mayıs tarihinde ikincisi gerçekleşecek MCA World Fuarı’nda hangi sektör ve proseslere ulaşmayı hedefliyorsunuz?
Ava proses, uzman mühendis kadrosuyla ve sektördeki uzun süreli tecrübesiyle doğru prosese doğru ve kaliteli ürün seçimini ilke edinmiş bir firmadır. Mühendisliğini yaptığımız ürünler dünya çapında kullanımı olan, kalite standartlarını sağlayan ürünlerdir. Satışını yaptığımız vanalarımızla maden, kimya, otomotiv, demir-çelik sektörlerinde ülkemizin önde gelen firmalarıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Mca fuarıyla birlikte hem bu sektörlerde bulunan müşterilerimiz hem de atıksu, enerji, petrol ve doğalgaz sektörünün liderleriyle olan ilişkilerimizi arttırmayı hedeflemekteyiz.

Standınızda hangi ürün ve çözümleriniz yer alacak?
Değerli ziyaretçilerimiz, standımızı ziyaret ettikleri zaman satışını yapmış olduğumuz ürünleri yerinde inceleme ve uzman mühendis kadromuzla vanalarımız ile ilgili proses çözümlerini değerlendirebilecektir. Standımızda farklı tipte vanaların bir hat üzerinde nasıl montajının yapılması gerektiğini ve vana kontrol ekipmanlarının nasıl olduğunu gözlemleyebileceklerdir. Saha ve proses tecrübelerimizi değerli müşterilerimizle paylaşmak için sabırsızlandığımızı da belirtmek isteriz.

Son olarak fuarda hangi demo ve aktivitelerinizle yer alacaksınız?
Ava proses standını ziyaret eden ziyaretçilerimiz kelebek, bıçaklı, küresel vanalarımızı inceleyebilecek ve hat üzerinde vanaların nasıl konumlandırılması gerektiğini, vana kontrol ekipmanlarının neler olduğunu, nasıl çalıştığını gözlemleyebilecekler. Ekibimiz tarafından hazırlanan sunumlarımızla da standımızda proseslere AVA etkisini gözlemleyebileceklerdir.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@