banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

BASF, Dilovası Fabrikasında Köpük Kesici Kapasitesini Artırıyor

Güneydoğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da Foamaster® ve Foamstar® ürünlerine yönelik artan talebi karşılamak için yeni bir üretim hattı kuruldu.

Endüstri Güncel 24.11.2023, 18:30 24.11.2023, 18:07 Melike Kaya Bayram
116
BASF, Dilovası Fabrikasında Köpük Kesici Kapasitesini Artırıyor

Boya endüstrisine katkı maddesi tedariğinde dünya lideri BASF, Dilovası fabrikasında köpük kesici kapasitesini artırdığını duyurdu. Yeni üretim hattı, şirketin sahadaki kapasitesini artırarak, Güneydoğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da yüksek performanslı Foamaster® ve Foamstar® ürünlerine yönelik artan talebe daha iyi yanıt verilmesini sağlıyor. BASF, üretim kapasitesini önemli ölçüde artırarak, bölgedeki müşterilere sunduğu hizmeti artırırken, teslimat sürelerini azaltacak.

Yeni üretim hattı, BASF'nin mesafeleri önemli ölçüde azaltarak ürünlerin nakliyesinden kaynaklanan emisyonların azaltmasına da yardımcı oluyor.

Dilovası tesisi, BASF'nin katkı maddeleri portföyünde önemli bir rol oynuyor ve köpük kesiciler de dahil olmak üzere Dispex® AA ürünleri için önemli bir tedarik noktası olarak hizmet veriyor. Poliakrilik dispersiyon ajanı hattının yakın zamanda genişletilmesi ve şimdi de artırılan köpük kesici kapasitesi, tesisin BASF'nin katkı maddeleri pazarındaki rolünü daha da güçlendiriyor.

EMEA Katkı Maddeleri Satış Müdürü Joachim Burger; "Dilovası'ndaki bu ek kapasite, bölgedeki müşterilerimizin büyüme planlarını desteklememizi ve hizmet seviyemizi iyileştirmemizi sağlıyor" şeklinde konuştu.

Dilovası Üretim Tesisi Müdürü Ahmet İlker Can, BASF'nin katkı maddeleri üretimine önemli bir katkı sağlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

BASF Türkiye Genel Müdürü ve Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan Ülke Grubu Başkanı Tolga Demirözü, "Dilovası üretim tesisimizdeki bu kapasite artışı, müşterilerimiz için güvenilir bir ortak olma taahhüdümüzü bir kez daha teyit ediyor" dedi.

Köpük kesiciler, köpük oluşumunu engelleyerek hem üretim, hem de uygulama kolaylığı sağlamaları açısından boya, kaplama ve mürekkep üretiminde büyük önem taşıyor. BASF'nin Foamaster® ve Foamstar® ürünleri, köpük oluşumunu önleme konusunda pazarda yüksek performanslarıyla biliniyorlar.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@