banner143

banner72

banner171

banner31

Eliar, enstrümantasyon ve kontrol çözümleri ile MCA World Fair’de

MCA World Fuarı’na (ICS) Enstrümantasyon ve Kontrol Çözümleri İş Birimi ile katılacaklarını belirten Eliar Kıdemli Satış Yöneticisi Erkin Ermiş fuarda, gıda, su&atıksu, enerji ve kimya endüstrisine özel çözümlerle ziyaretçilerini karşılamaya hazırlandıklarını vurguluyor.

Proses Çözümleri 02.05.2024, 14:05 02.05.2024, 16:43 Serkan KIRAÇ
800
Eliar, enstrümantasyon ve kontrol çözümleri ile MCA World Fair’de

MCA World 2024 Fuarı’na bu yıl ilk kez katılım gerçekleştirecek olan Eliar standında yer alacak ürün ve çözüm grupları üzerine Erkin Ermiş ile bir söyleşi gerçekleştirdik.

MCA Word Fuarı’nda, hangi sektör ve proseslere ulaşmayı hedefliyorsunuz?

1984 yılında İstanbulda kurulan Eliar Elektronik San A.Ş. kurulduğu günden bugüne, gerçekleştirdiği Ar-Ge çalışmaları ile özellikle Tekstil, Cam, Yalıtım, Seramik ve Kimya gibi sektörlere yönelik birçok cihaz, sistem ve yazılımı ülke ekonomisine kazandırmıştır. Endüstriyel sektörlerin otomasyona geçmesine yönelik teknoloji üretimi hedefimiz doğrultusunda MCA World 2024 fuarına Eliar - ICS (Enstrümantasyon ve Kontrol Çözümleri) iş birimimizle katılım sağlayacağız.

Türk mühendisleri tarafından Eliar bünyesinde tasarlanan ve üretilen, sıvı analizine yönelik endüstriyel akıllı sensörler ve T9 serisi panel PC, kontrolör ve I/O sistemleri uzun süredir tekstil endüstrisinde kullanılıyordu. Tüm proses endüstrilerine hitap eden ürün ve çözümlerimizi bu fuarda özellikle Gıda, Su & Atık Su, Enerji, Kimya endüstrilerine ulaştırmayı hedefliyoruz.


Hangi ürün ve çözümlerinizle ziyaretçilerinizi karşılayacaksınız?
Endüstriyel akıllı sensör ürün ailesinde; ICT200 indüktif iletkenlik transmiteri, CPT150

kondüktif iletkenlik transmiteri, SAT210 spektrofotomerik absorbans transmiteri, PMT140

potansiyometrik (pH/ORP) transmiter ve THT125 sıcaklık ve bağıl nem transmiteri yer alacaktır. Tüm ürünlerde, analog akım çıkışı ve sayısal giriş/çıkış ile veri aktarımın yanı sıra opsiyonel olarak IO-Link ve Bluetooth bağlantı özellikleri bulunmaktadır. Sensörlerle birlikte sağladığımız geniş bir mekanik proses bağlantısı portföyüne de standımızda yer vereceğiz.
 

T9 serisi proses kontrol ve I/O sistemleri dahilinde; modüler I/O opsiyonu sunabilen panel

PCler, ihtiyaca göre sistem mimarisi şekillendirilebilen PLC sistemleri ve uzak I/O modülleri bulunmaktadır. T9 serisi kontrol cihazları CODESYS tabanlı programlama alt yapısını kullanmakta olup; evrensel, güvenilir, kolay entegre edilebilir ve özgür bir kullanım imkânı sunmaktadır.
 

Buna ek olarak, alışılagelmişin dışında bir avantajımızı sunmaktan ayrıca gurur duyarız; alanında gelişmiş Ar-Ge kaynaklarımızla, endüstriden gelen özel taleplere yönelik çözüm ya da ürünler için de ziyaretçilerimizi dikkatle dinleyeceğiz.

Fuarda yer alacak demo ve aktiviteleriniz nelerdir?
Fuarda, ziyaretçilerimizle buluşacağımız ürün tanıtım ve deneyim alanları planladık. T9

serisi panel PC ile kontrol edilen sensör demo düzeneği üzerinde bulunan akıllı sensörler sürekli olarak ölçümde olacak. Böylece ziyaretçilerimize hem kontrol hem de ölçümlemeyi anlık olarak izletebileceğiz. Bununla birlikte, modüler I/O opsiyonu sunabilen panel PCler, PLC sistemleri, uzak I/O modülleri ve veri kaydediciler standımızda yer alacak. Bu ürünler arasında kullanılabilen endüstriyel haberleşme protokollerini sergileyeceğiz. Fuar alanımızda, EliarSmart mobil uygulamasının kullanımını sunmayı da amaçladık. Kablosuz bağlantı teknolojileri sayesinde EliarSmart mobil uygulamasına bağlanan cihaz ve sensörlerimizin, ziyaretçilerimiz tarafından mobil cihazlar üzerinden konfigüre edilebilmesini de sağlayacağız.

Hem ürün ve çözümlerimizi aktif olarak ziyaretçilerimizle buluşturacağımız hem de prosese

özel endüstri çözümleri hakkında bilgi alışverişinde bulunabileceğimiz bir stant yapısı ile

tüm ziyaretçilerimizi standımızda ağırlamaktan memnuniyet duyacağız. Elektronik ve Endüstriyel Otomasyon alanında bu sene 40. yılını kutlayan Eliar olarak, tanışmak ve yeni iletişim kanalları oluşturmak için fuarı heyecanla bekliyoruz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@