banner24

banner170

banner171

banner31

Endüstride sıklıkla tercih edilen 6 farklı markanın ürünlerini sergileyecek

MCA World 2024 Fuarı’nın bu yılki bir başka yıldızı INC Endüstriyel, endüstride ürünleri sıklıkla tercih edilen dünyaca ünlü 6 farklı markasının ürün gruplarıyla ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanıyor.

Proses Çözümleri 02.05.2024, 14:35 03.05.2024, 12:03 Serkan KIRAÇ
473
Endüstride sıklıkla tercih edilen 6 farklı markanın ürünlerini sergileyecek

INC Endüstriyel çözüm sağladığı sektörlerde Value Provider olarak ABB’nin çözüm partnerliğini sunuyor. Aynı zamanda Exclusive Türkiye temsilcisi olan geniş ürün gamına sahip Danimarkalı PR Electronics’in ürünleri de yine endüstride uzun yıllardır güvenilir bir şekilde tercih ediliyor. ABB, PR Electronics ürünlerinin yanı sıra INC Endüstriyel’in MCA World Fuarı’nda sergilemeye hazırlandığı ürünlerin detaylarını INC Endüstriyel İş Geliştirme Koordinatörü Aytuğ Demirdilek’e sorduk. 

MCA World Fuarı’nda ve 2024 yılında odaklanacağınız sektörler hangileridir?
Ürün gamımız birçok sektöre hitap ediyor. Şeker fabrikaları, gübre fabrikaları, kimya fabrikaları, petrokimya endüstrisi, enerji santralleri, çimento fabrikaları, demir-çelik fabrikaları bizim müşteri kitlemizi oluşturuyor. Bu sektördeki büyük oyuncuların hemen hemen hepsi ile ya bir proje yapmışızdır ya da ürünlerimizi kullanıyorlardır. MCA World Fuarı’ndan beklentimiz mevcut ilişkilerimiz geliştirmenin yanında iletişim kuramadığımız firmalarla iletişim kurabilmek ve diyaloğumuzu geliştirebilmek.

Fuarda sergilemeyi planladığınız ürün ve çözümleriniz neler olacak?
Burada bütün ürünlerimizi sergileme imkanımız yok ama amiral gemimiz olan ve aynı zamanda ‘Value Provider’ olduğumuz ABB firmasının ölçü kontrol enstrümanlarını sergileyeceğiz. Yine Exclusive olarak Türkiye temsilcisi olduğumuz Danimarkalı PR Electronics ürünlerine de yine standımızda yer vereceğiz. Pafcon firmasının lansmanını yapacağız. Sage Metering’in hava ve doğalgaz ölçümlerinde sıklıkla tercih edilen termal mass akışölçerlerine yer vereceğiz. Alev gözetleme sistemleri üreten Fireye markamızın da ürünlerine yine standımızda yer vereceğiz.  Aynı zamanda Panam Engineer’in fitting ürünleri olmak üzere toplamda 6 markamızın ürünlerine yer vereceğiz. Ziyaretçilerimizin PR markaları ürünlerimizin kullanıcı dostu özelliklerini deneyimlemeleri için demo setlerimiz standımızda yer alacak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@