banner174

banner170

banner171

banner157

Hassas kontrol gereken sektörler ve zorlu uygulamalarda akışı yönetiyor

Verimliliğin, hassas kontrolün, sızdırmazlık ve sürekliliğin gerektiği sektörlerde ve tüm zorlu uygulamalarda akış kontrol çözümleri sunan Abra Mühendislik, 2. MCA Word Fuarı’nda yerini aldı. Firmanın standında yer alacak çözümlerin detaylarını Abra Mühendislik Genel Müdürü Hakan Özbay ile konuştuk.

Proses Çözümleri 30.04.2024, 10:35 30.04.2024, 10:10 Serkan KIRAÇ
298
Hassas kontrol gereken sektörler ve zorlu uygulamalarda akışı yönetiyor

Hakan Bey, MCA World Fuarı’nda hangi sektör ve proseslere ulaşmayı hedefliyorsunuz?
Enerji, Petrokimya, Kimya, Demir Çelik, Maden, Gübre, Kağıt gibi verimliliğin, hassas kontrolün, sızdırmazlığın ve sürekliliğin gerektirdiği sektörleri ve tüm zorlu uygulamalarda, akış kontrolünde kullanılacak ağır hizmet tipi teknolojik vanaların kullanıldığı prosesleri hedefliyoruz.

Projelerden 25 yıldır edinmiş olduğumuz ulusal ve uluslararası deneyimleri, vana teknolojisinde yıllar içinde oluşan değişim ve gelişimleri çok yönlü takip ederek, vana mühendisliği ile geleneksel olanı değil, olması gerekeni sunabileceğimiz kullanıcılara ulaşmayı hedefliyoruz. Kalitenin yanı sıra, sertifika, dökümantasyon, sipariş takip, zamanında teslim gibi konuların çok önemli olduğu, güçlü işbirliği gerektiren EPC firmalara ulaşmayı hedefliyoruz.

Abra Mühendislik standında hangi ürün ve çözümleriniz yer alacak?
Temsilcisi olduğumuz, Alman Menşeili HORA, Provalve, Adams Armaturen ve İtalyan menşeili Alfa Valvole markalı vanalar ve tanıtım posterleri ile katılacağız. Belli başlı ürünleri şu şekilde sıralayabiliriz; Buhar Şartlandırma Vanaları, Türbin ByPass Vanaları, Buhar Püskürtme Vanaları, Proses Globe Kontrol Vanaları, Yüksek Basınç Gate,Globe, Check Vanalar, Triple Offset Kelebek Vanalar, ESD, Küresel Vanalar, Oransal Kontrol, Shutt Off, MOV ve Manual Vanalar.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@