banner24

banner72

banner171

banner26

Jumo dijital dönüşüm çağında yaratıcı, yetkin ve güvenilir bir ortak…

Jumo Türkiye Müdürü Volkan Turan, dijital dönüşüm yatırımlarını sürdüren endüstriler için bu yeni dönemde yaratıcı, yetkin ve güvenilir bir ortak olarak müşterilerinin yanında yer aldıklarını söylüyor. Özel müşteri taleplerine hızlı ve esnek bir şekilde cevap verdiklerini belirten Volkan Turan ile hemen hemen her sektöre hitap eden geniş ürün yelpazesi ve sistem çözümlerinin detayları üzerine konuşma fırsatı bulduk.

Proses Çözümleri 02.05.2024, 12:45 06.05.2024, 17:23 Serkan KIRAÇ
431
Jumo dijital dönüşüm çağında yaratıcı, yetkin ve güvenilir bir ortak…

MCA World 2024 Fuarı’nda yerini alan Jumo’nun standında sergileyeceği güncel ölçüm ve haberleşme teknolojilerine sahip ürün ve sistem çözümlerinin yeteneklerini ilk ağızdan, Volkan Turan’dan öğrendik. Jumo’nun yeni çözümleriyle işletmeler ve prosesler artık daha izlenebilir ve kontrol edilebilir hale geliyor.

Volkan Bey, katılımcısı olduğunuz MCA World Fuarı’nda hangi sektör ve proseslere ulaşmayı hedefliyorsunuz?
JUMO, özel müşteri taleplerine hızlı ve esnek bir şekilde cevap verirken, geniş ürün yelpazesi ve sistem çözümleri ile hemen hemen her sektöre hizmet vermektedir. Tüm ölçüm zincirlerini tek bir kaynaktan sunan JUMO, müşteri odaklı uygulamalar geliştirerek güvenilirlik, emniyet ve kaliteyi garanti eder ve projelerin her aşamasında destek sağlar.

Kendi kendini kontrol eden ve ağ bağlantılı üretim süreçlerinde güvenilir sensör teknolojisi kullanımıyla, dijitalleşme ve Endüstri 4.0 dönüşümünde müşterilerine rehberlik eder. IO-Link'li sıcaklık ve basınç sensörleri aracılığıyla, sensör bilgilerinin, parametrelendirilmesinin ve tanılanmasının kolayca yapılabildiği JUMO Device App ile prosesler izlenebilir ve kontrol edilebilir. JUMO özellikle dijital dönüşüm çağında yaratıcı, yetkin ve güvenilir bir ortak olarak müşterilerinin yanında yer almaktadır.


Standınızda hangi ürün ve çözümlerinizle ziyaretçilerinizi karşılayacaksınız?
JUMO, sensör ve otomasyon olmak üzere iki ana gruptan oluşan geniş bir ürün yelpazesine sahip bir sistem sağlayıcısıdır. Sensör grubunda sıcaklık, basınç, analitik ölçüm sensörleri, seviye, akış ve nem sensörleri yer alırken, otomasyon grubunda ise kontrol, kayıt, izleme ve mühendislik çözümleri sunmaktadır. Sensör grubunda JUMO ailesine yeni katılan ZELOS kapasitif seviye anahtarı, NESOS şamandıralı seviye anahtarı, flowTRANS MAG H20 elektromanyetik debimetre, flowTRANS US W02 ultrasonik debimetre ve hydroTRANS serisi nem, sıcaklık ve CO2 transmiteri ile yer alacağız. Otomasyon grubunda ise tesislerin tamamını güvenle kontrol edip, smartWARE yazılım programları ile verilere her yerden erişim sağlayarak değerlendirme ve arşivleme yapılabilen JUMO variTRON serileri ile yer alacağız. MCA World Otomasyon Fuarı’nda 9 nolu salon A-101 nolu standımızda tüm ürün gruplarımızı içeren displaylerimiz ile ziyaretçilerimizi bekliyor olacağız.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@