banner143

banner170

banner171

banner26

Pnömatik, elektrik ve proses otomasyon ürün gruplarını sergileyecek

MCA World Fuarı’nın ikinci yılında pnömatik, elektrik ve proses otomasyon ürün gruplarında tek elden çözüm sunabilen bir marka olan Festo, bu alandaki çözümlerini sergileyecek. Orhan Ayhan, Festo standında yer alacak çözümleri ile ilgili sorularımızı yanıtladı.

Proses Çözümleri 30.04.2024, 08:05 30.04.2024, 09:58 Serkan KIRAÇ
300
Pnömatik, elektrik ve proses otomasyon ürün gruplarını sergileyecek

Orhan Bey, 8-10 Mayıs tarihinde ikincisi gerçekleşecek MCA World Fuarı’nda hangi sektör ve proseslere ulaşmayı hedefliyorsunuz?
Kimya , Petrokimya, Gıda,  Su ve Atık Su, İlaç , Kağıt ve Maden Endüstrisi Ürün gruplarıyla ilgili katılımcılarla paylaşımda bulunmak istiyoruz. 

Standınızda hangi ürün ve çözümlerinizle ziyaretçilerinizi karşılayacaksınız?
Festo olarak pnömatik , elektrik ve proses otomasyon ürün gruplarında tek elden çözüm sunabildiğimiz için  bu alanlardaki çözümlerimiz ile yer alacağız. Bunlar arasında pnömatik aktüatörler , kelebek ve küresel vanalar, pinch valfler, sensörler, Atex ürün grupları ile  valf adası  sistemleri yer almaktadır.  SIL gereksinimi olan prosesler içinde bilgiler aktarma fırsatı bulacağız.

MegaTrends olarak adlandırdığımız artan nüfus artışına bağlı önümüzdeki süreçte endüstride kritik bir yer elde edecek olan yeşil hidrojen, karbon ayak izi verimli üretim prosesleri konusunda misafirlerimiz ile fikir alışverişi yapmayı amaçlıyoruz. Bunun yanında Ölçü kontrol ve otomasyon bileşenlerini sergileyeceğimiz demo eğitim setimiz ile de üniversite öğrencilerine yönelik çözümlerimizi sergileme imkanı bulacağız. Festo’nun Yeşil Hidrojen konusundaki süreçlerini bu konuda çalışmalar sürdüren Sayın Tuğba Ulusoy ziyaretçilerimize aktarmış olacak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@