banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Delta Vana ve Otomasyon’dan zorlu prosesler için yeni partnerlik

Delta Vana ve Otomasyon’da yatırım ve yapılanma faaliyetleri tüm hızıyla sürüyor. Ekim ayının ikinci haftasında sektörün duayen isimlerinden Sn. Feyzi Üçok’un Delta Bakım’da Proje ve İş Geliştirme Direktörü olarak atanması haberinin ardından markanın zorlu prosesler için dünyanın birçok ülkesinde faaliyet gösteren Oliver Valves ile bir partnerlik anlaşması gerçekleştirildi.

Proses Çözümleri 13.10.2023, 14:56 13.10.2023, 15:02 Serkan KIRAÇ
205
Delta Vana ve Otomasyon’dan zorlu prosesler için yeni partnerlik

Delta Vana ve Otomasyon konu ile ilgili olarak linkedin hesabından ‘Distribütörlüklerimizi büyütüyoruz’ başlığı ile bir açıklamaya yer verildi. İşte o açıklama: 

“Tüm hassas ve zorlu prosesler başta olmak üzere, yenilenebilir enerji, petrol, ve gaz sektörleri için vanalar üreten Oliver Valves, tüm alt markalarıyla ürün portföyümüzdeki yerini aldı. Oliver Valves Avrupa ve Afrika Kıtaları Bölge Satış Müdürü Andy Hole ve Delta Vana Otomasyon Genel Müdürü Kadir Yılmazoğlu arasında imzalanan anlaşma kapsamında, İngiltere merkezli şirketin tüm markaları; Oliver Valves, Oliver Twinsafe, Oliver Valvetek, Oliver Hydcovalves Türkiye pazarına girdi.”

BAKIM’DA ÜST DÜZEY ATAMA
Sektörün uzman isimlerinden Feyzi Üçok, Delta VN Grup çatısında faaliyet gösteren teknik servis ve saha hizmetleri şirketi Delta Bakım’da Proje ve İş Geliştirme Direktörü olarak atandı. Ankara Üniversitesi Fizik Mühendisliği bölümünden mezun olan Feyzi Üçok, akademisyen olarak başladığı çalışma hayatına, Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşu Tüpraş’ta devam etti. 30 yılı aşkın süre boyunca Tüpraş’ta çeşitli kademelerde yöneticilik yapan Üçok, Tüpraş çatısında en son Kırıkkale Rafineri Bakım Müdürü olarak görev yapmaktaydı. Feyzi Üçok, Ekim 2023 itibarıyla Delta Bakım da Proje ve İş Geliştirme Direktörü olarak göreve başladı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@