banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Pnosan Group, 30. yılını yeni fabrikasıyla taçlandırdı

Endüstriyel vana sektörünün Türkiye’deki öncü firmalarından Pnosan Group, 30. yılında yeni fabrikasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan PNOSAN GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Şahin, “Sektördeki 30. yılımızı 8500 m2’lik yeni fabrikamızın açılışıyla taçlandırdık. Yeni fabrika yatırımımızla, yerli üretimdeki katkı payımızı arttırmayı hedefliyoruz.” dedi.

Proses Çözümleri 10.10.2023, 14:05 10.10.2023, 17:58 Serkan KIRAÇ
536
Pnosan Group, 30. yılını yeni fabrikasıyla taçlandırdı

1994 yılında Tekirdağ / Çorlu’da kurulan küçük bir işletmeyle sektöre ilk adımını atan PNOSAN GROUP, yerli üretim markalarıyla ve ürünleriyle bugün dünyanın dört bir yanına ulaşıyor. Ürettikçe gelişmeye, geliştikçe üretmeye devam ettiklerini belirten PNOSAN GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Şahin, “Sektördeki 30. yılımızı 8500 m2’lik yeni fabrikamızın açılışıyla taçlandırdık. Yeni fabrika yatırımımızla, yerli üretimdeki katkı payımızı arttırmayı hedefliyoruz. Verimli çalışarak yapacağımız kaliteli üretimin bizleri daha farklı noktalara taşıyacağına olan inancımızla, yeni fabrikamızda ülkemiz için değer üretmeye tüm gücümüzle devam edeceğiz.” dedi.

Üretim parkurunun son teknoloji makinalarla yapılandığı yeni tesiste, istihdam oranını da iki katına çıkaran PnosanGroup, Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmalarında da %50 oranında bir artış sağladı. Akışkana yön veren yerli üretim markaları NST-Nordsteam, CoomPair ve Duramech’in buhar ve akış kontrol grubu ürünleri, mekanik salmastra ve sızdırmazlık grubu ürünlerine ek olarak pnömatik ve hidrolik grubu ürünleriyle faaliyetlerini sürdürüyor. Üretimini büyük bir titizlikle üstlendiği kendi markası NST-Nordsteam’in ürünleriyle yıllardır üretim tesislerine, fabrikalara ve proses hatlarına verimlilik, akışkan kontrolü ve enerji tasarrufu konularında destekleyici ürünler ile üretime dokunuyor.

“Oransal Kontrol Vanaları, Direkt Tesirli Buhar Basınç Düşürücü Vanalar, On/Off Vanalar, Kondenstoplar, Kelebek Vanalar ve diğer akış kontrol ürünleri” ile üretime sürekli yenilik getirmeye çalışan PNOSAN GROUP, ‘ürettikçe öğreniyor ve gelişiyoruz’ mottosuyla 2023 son çeyreğe doğru ilerliyor.

Geçtiğimiz Eylül ayında Kazakistan ve Özbekistan’da AquaTherm ve TMME fuarlarına katılım sağlayarak şirketin stantlarına ve ürünlerine gösterilen yoğun ilgiyle yaşadıklarını belirten Göksel Şahin, 4-6 Ekim tarihleri arasında Özbekistan Taşkent’te AquaTherm ve 25-28 Ekim tarihleri arasında ISK-Sodex İstanbul fuarında da stantlarının yer alacağını belirtti. Şahin; “Her zaman olduğu gibi dünyanın dört bir yanında sektörle buluşacak olmanın verdiği heyecanını yaşıyoruz.” dedi.

PNOSAN GROUP’un ana hedefi, 2030 yılına kadar tüm dünyada sayılı endüstriyel vana üretimi yapan şirketler arasında yer almak...

Göksel Şahin, NST-Nordsteam yerli üretim markalı vanaları ile tüm dünyada tanınan ve tercih edilen bir marka olma yolunda ilerlediklerini de ekledi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@